Uncategorized

Who is behind the INWITHLEO site, get more great information?!

Zdravo svima, napokon je došao i taj dan da napišem i jedan članak o nastanku ove super stranice. I malo da bolje upoznate tko zaista stoji iza ove stranice na kojoj možete pronaći više od 250+ sadržaja. Jedina stranica na prostoru balkana na kojoj možete zaista pronaći razne ideje o tome kako urediti bilo koji kutak svog doma. Od onih jednostavnih savjeta pa sve do onih malo “komplikovanijih”. Također, u nastavku ćete upoznati mene. Saznati, ko sam ja ustvari i odkud baš meni ova fenomenalna ideja da pokrenem blog o urešenju doma. Pa hajde da krenemo, naslov je i suviše jednostavan who is behind the INWITHLEO site, get more great information?!

**For you dear readers who read this article from other countries, you have in the sideboard (for mobile) option for translation. But, if you read from (desktop) click on the control bar.

Who is Leo and why did I decide to write on the topic of interior design just for you?!

Who is behind the INWITHLEO

Da, ovo sam ja na slici! Naravno, za sve vas koji ne znate moje ime je Leo i ja sam magistar sigurnosnih nauka. Ujedno dok sam završavao fakultet sigurnosti završio sam i IT smjer za dizajnera novih medija. Toliko o meni, sada da se usmjerimo na blog. Da, kako sam i ranije za neke portale davao intervjue govorio sam da je ovo sve započelo u 10 godini. Kako?!

Naime, sve je počelo ovako! Bilo je ljeto, čak se sjećam i mjeseca bilo je jako toplo bio je august. Željeli smo da krečimo dnevni boravak, no pošto sam ja uvijek bio taj koji ekspermentiše sa uređenjem odlučio sam poslušati intuiciju i uzeti stvar u svoje ruke. Sam sam odredio kako će taj dnevni boravak izgledati, koje ću boje iskoristiti da stvorim jedan prijatan ambijent. Od tog dana, pa sve do danas slušam svoju intuiciju i uspješno uređujem domove klijenata ali i ovdje na blogu dijelim super savjete. Naravno, ovo sve što sam do danas naučio, naučio sam zahvaljujući svojoj mami. Koja je i dan danas ekspert kada je u pitanju uređenje doma, koja poznaje svaku zackuljicu i šta se kombijuje sa čim.

Ovo je moj feed na Instagramu, ako niste već zapratili onda sad je pravo vrijeme da to uradite @mr.leohodzic

Veoma je teško pisati o sebi, i o svom radu. Blog je pokrenut 28.02. 2020 godine, i već sam uspješno proslavio svoju godišnjicu pisanja. Blog je bio namjenjen za publiku koja je oduvijek željela imati dom kao iz magazina. Ko ne bi, zar ne! Pisao sam isključivo na engleskom jeziku, tu cijelu godinu! Sada sam se odlučio da kombinujem na stranici i pisanje na maternjem kako bi svi mogli bez problema saznati sve što ih je oduvijek interesovalo. Danas brojim mjesečnih pregleda 50 hiljada iz cijelog svijeta. Dok najviše publike koja čita, i predlaže ideje za teme su uglavnom iz: Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Velike Britanije, Amerike i Austalije. Moja želja je da se moj blog čita širom svijeta, i da zaista što je više moguće pomognem da svi imaju dom poput onog “iz magazina“.

Obožavam da čitam knjige, posebno one o uređenju interijera. Ali i o svemu što je povezano za marketingom.

Članci i podcast o meni i INWITHLEO blogu!

U nastavku ostavljam Vam i linkove portala, gdje još više možete pričitati o meni, možda što nisam ovdje napisao.

  • Bonjour.baLeo Hodžić pokrenuo je blog o uređenju interijera;
  • Običan radioGrafički dizajner i bloger Leo Hodžić: “Pratite svoje snove i ne odustajte”;
  • Soundcloud podcast– Živite svoj san, jer snovi se zaista mogu ostvariti!

Teme uglavnom dolaze na osnovu osjećaja, dovoljno je da na internetu ugledam neku boju koja me inspiriše za dalje pisanje. Najviše volim da pišem o nekim nepoznatim stilovima uređenja interijera, za koje čitaoci sa naših prostora nisu toliko upoznati. Što se tiče vremena, nekada odvojim i po 2 sata samo da osmislim originalan naslov koji će biti upečatljiv. Zaista je teško „stvoriti“ pravi naslov koji će privući svog čitatelja. 

Uspješni projekti uređenja interijera!

U nastavku ću vam postaviti, vrlo zanimljive projekte koje sam uspješno završio. Najvažnije mi je kada dizajniram u programu da klijent bude zadovoljan. Pa nekad da dodam neki detalj, o kojem se klijent nije nadao i da im se to još više dopadne nego što su oni mogli zamisliti. Pa hajde da vidite, kako sam uradio neke od tih projekata.

Who is behind the INWITHLEO site, get more great information?!
Ovo je jedan od projekata, gdje sam radio stan od 80 m2. A jednostavnu ovu spavaću sobu sam zavolio, a i vi 😀
Projekat za jednoiposoban stan za mladi bračni par!
Master spavaća soba od 36m2, ujedno i moj prvi projekat koji je fascinirao klijente.
A ovdje sam radio Bauhaus moderno uređenje interijera.

Druge od radova koji i mene samog ostavljaju bez daha, možete pogledati na mom instagramu. Naravno, ako ikad budete željeli da vam se uradi 3D primjer vašeg prostora, slobodno mi se javite pa da uradimo najbolje.

If you love reading articles like this one, check out my other texts here. Don’t forget to e-mail me if you have some interesting ideas to info@inwithleo.com. You may also find me on Instagram @mr.leohodzic.

5 Comments

  1. Intervju sa samim sobom…ovo je ona tačka na i. Pametan zahvat urađen je s ovim što pišeš. Jedinstven, domišljat i prije svega uvijek interesantan. Savjeti su korisni i mogu da se upotrijebe u stvarnom životu. Još puno godina da zadržiš koncept.

  2. Sjajan si u svakom smislu te reci😍👌👌! Damo napred i zelim ti jos puno inspurativnih ideja i puno uspeha u daljem radu✨❤️!

Leave a Reply

Your email address will not be published.