Bedroom Dining room design Kitchen design Lifestyle Living room design

Which styles are great for Aries in autumn 2021

E pa zdravo svima, ma koliko god da Vas ima. Mada, moji podaci govore da dnevno na inwithleo dođe 500 ljudi nekad i više u zavisnosti od teme. Siguran sam da će za danas biti više pregleda, jer danas Vam pišem o jednom znaku u horoskopu kako da se pripremite za jesen. Odnosno koji stilovi uređenja vašeg doma odgovaraju horoskopskom znaku Ovan. Hajde, da krenemo moji Ovnovi u lov na stilove-Which styles are great for Aries in autumn 2021.

Which one is the best style for Aries, hmm…

Kako ste i ranije navikli, pisat ću o horoskopskim znakovima kako budete glasali na anketi koje će biti postavljena na mom instagram profilu. Naravno, svi vi koji ste prvi put ovdje možete me zapratiti na Instagramu @mr.leohodzic također, u pripremi je i kurs za interijer koji će biti u Septembru. Trenutno, se pripremaju lekcije to će biti kurs preko aplikacije Zoom. Moći ćete da postavljate pitanja, i naučite zaista mnogo divnih “caka”. No, hajde da se vratimo na današnju temu. Uglavnom, stilovi koji preovladavaju kod ovog znaka su “puni života”- volite boje, to je ono što vas oduševljava i bez čega ne možete živjeti. Bravo moji Ovnovi, tako i treba.

Kako ste mogli i primjetiti, vi ste znak koji voli moderne stvari, da kažem volite moderni stil. Iako, će neki odmah me zaustaviti i reći nije to tačno više sam za neki minimalizam ili skandi stil. To je isto tačno, no međutim pošto ste vi osoba koja nema mira ni onih 2 sekunde. Moderni stil je uglavno bazna osnova odakle krećete, dok drugi stilovi to sve još nadopunjuju i čine da vaš prostor, ili dom bude baš onako kako ste i zamislili.

“Budući da je iznimno jak horoskopski znak, vatreni je znak i jednostavno nezaustavljiv. Neki bi savjeti za ovakve znakove bili eksperimentiranje s 3 stila. I sami znate da ste tip koji obožava istraživanja, pa brzo mijenjate odluke, a često i kad “izaberete” jednu stvar ostajete joj vjerni”.

Budući da ste vatreni znak, volite sve strastvene i intenzivne boje poput crvene i sve njezine nijanse poput bordo, rubin ili grimizne. Također, volite tamnu ružičastu, narančastu i žutu, tri moćne boje koje najbolje pokazuju vašu osobnost. Također, ovu paletu boja obožavaju svi koji su u znaku ili podznaku Škorpiona.

How look like for example one room inside Aries house?

Dom Ovna nije potpun bez motivacijskih citata ili priznanja njihova uspjeha – ipak se to uvijek s ukusom prikazuje. Jer, takvu gacioznost šteta je da se ne prikaže. Život Ovna neprestano je ispunjen društvenim angažmanima, također su ljubitelji vlastitog prostora. Znate one ljude koji su “zaljubljeni” u svoj izgled, e pa Ovnovi su zaljubljeni tako isto ali samo u svoj dom! Zato, vrlo rijetko ili samo oni odabrani će moći ući u njihov dom, morate priznati da ako ste ikada ušli kod njih znači da vas baš poštuju.

Evo jedan mali kutak koji će siguran sam ovaj znak iskoristiti na pravi način. Većinu Ovnova koje znam, obožavaju da čitaju i slušaju muziku. Ali, ako se kojim slučajem ne slažete u nečemu što su oni zamislili brzo se naljute. Heheh, znam iz iskustva. Ali, zato preporuka ako ne prihvate neki savjet za uređenje doma, recite da ste to pročitali kod Lea na blogu i ona će prihvatiti. Malo šale naravno, nisu oni takvi. Kad je dom u pitanju, vaćno je da odaberu prave boje imaju oni taj uređivački stil u venama.

E sad, što se tiče stilova pretežno kako sam gore rekao drće se jednog i samo dodaju detalje iz drugih stilova da svoj prostor urede baš po nekom njihovom ćejfu. Dosadašnje iskustvo koje sam stekao, dovodi do konačnog da Ovnovi obožavaju: moderni stil, skandinavski stil i industrijski stil. Ukoliko odaberu neki od ovih pomenutih moraju dodati boje, i elemente koji su obično interesantni i imaju neki zanimljiv uzorak.

Ukoliko imate terase ili velike prostrane balkone, jedna od jako zanimlljivih ideja koji morate uraditi moji Ovnovi jeste ova ljulja za opuštanje i meditaciju. Znam da volite jogu, feng shui i uvijek imate neki smiren stav, barem dok vas drugi ne iznerviraju. Zato, uz sebe ili u svom domu imajte svoje boje koje će vas opustiti od svakodnevnih obaveza, koje lahko savladate ali ipak želite da se opustite.

U kupatilu ili kupanici pripremite savršenu kupku za opuštanje i uživajte. Kako u drugim prostorijama preovladavaju boje kao što su: kraljevska plava ili nebesko plava, narandžasta, ili ponekad crvena ali ona rubin boja. Kupatilo ipak, ima neke jednostavnije i smirenije boje. Što se tiče kupatila to su uglavnom: bijela, bež boja, i kombinacija zemljanih tonova naravno uz neki cvijet i puno svjetlosti.

Što se tiče kuhinje, može biti i moderna ili ne. Vi jednostavno volite više da boravite vani posebice ako je toplo i vrijeme nekako vama odgovara. No, kad je hladno obožavate da spremate neka super jela za odabrano društvo. Evo ipak da ispoštujem sve prostorije, kuhinja koja bi ovom znaku najviše odgovarala bi izgledala baš poput ove.

If you love reading articles like this one, check out my other texts here. Don’t forget to e-mail me if you have some interesting ideas to info@inwithleo.com. You may also find me on Instagram @mr.leohodzic.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.