Fashion Lifestyle Travel

Meet a beautiful designer and popular fashion brand Amariiisss

Zdravo svima, danas kako sam i obećao vrijeme je da upoznamo prelijepu i svjetski popularnu modnu kreatorku iz Srbije. Njen brend iz dana u dan postaje sve popularniji, a moja predviđanja za brend AMARIIISSS su velika, a vidjet ćete i zašto. Moja izuzetna čast je što sam imao priliku da uradim intervju sa jednom mladom i popularnom modnom kreatorkom, o čemu smo razgovarali i šta je to posebno što ova kreatorka kreira obavezno pročitajte u nastavku i da obavezno je zapratite na društvenim mrežama, te saznajte šta je to što je povezuje sa najsnažnijom kraljicom Nefertiti.

Prije samog intervjua, moj običaj je da pitam svoje goste, da mi nešto kažu o sebi, pa isto važi i za Vas?  

Pozdrav svim tvojim čitaocima. Ja sam Tamara Tanasković, diplomirani modni dizajner. Dolazim iz Gornjeg Milanovca. Od malena sam maštala o svetu mode i poslu kojim se danas bavim. Pre 3 godine osnovala sam svoj modni brend ‘Amariiisss’, rekla nam je Tamara za ovaj intervju.

Ovo je naša draga Tamara, prilikom predstavljanja nove kolekcije ovog popularnog brenda AMARIIISSS. Obavezno zapratite na Instagramu @amariiisss A fotografije je uradila @ivkaa_hehe

U nastavku našeg intervjua, pitali smo Tamaru koliko je zapravo “ljepota” važna u modi?!

Ako gledamo današnji svet mode vidimo da preovladjuju razni ideali lepote. Uzmite za primer Winnie Harlow koja je fantastična u svom poslu i pored bolesti kože (vitiliga) koja joj je samo pomogla u karijeri da stekne tu prepoznatljivost i jedinstvenost. Kako kod modela, tako i kod modnih komada/artikla. Svako ima neki svoj stil za koji mu se čini da je lep, tako da smatram da lepota nije presudan faktor, zato što ne postoji univerzalni ideal lepote. Kao što bi rekli ‘Lepota je u oku posmatrača’. Tačno tako, kako je i rekla ova uspješna kreatorka ljepota je u oku posmatrača!

Pored toga što je Tamara kreatorka, ona je i veoma zgodna kreatorka koja će siguran sam biti na naslovnim stranicama poznatih modnih magazina.

Po Vašem mišljenju koja kreacija  iz vaših kolekcija je najtraženija?

Definitivno kupći kostimi iz kolekcije “Nefertiti” koji su ujedno i količinski u većini napravljeni su od 3D materijala po kojima su posebni i dostupni u crnoj i zlatnoj boji. Upravo ovom kolekcijom kako i sam mogu vidjeti, mlada kreatorka je omogućila da se sve djevojke u kupaćem kostimu iz ove kolekcije osjećaju baš poput kraljice, jer to i zaslužuju. BRAVOOO!

Ovako izgleda kolekcija Nefertiti kada je obuće zvjezda @ruza_rupic

Siguran sam da se svi već pitamo ko je ovoj mladoj kreatorki uzor iz svjeta mode, iznenadit ćete se kad saznate i siguran sam da ćete pronaći velike sličnosti. Njen uzor je poznata Italijanska kreatorka čije su kreacije nosile sve poznate ličnosti, a posebno je poznata po izradi šešira koje i dan danas krase ljepotice. Hajde da saznamo i zašto?!

Bila bih egoista kada bih rekla da nemam uzore i da se vodim svojim osećajima, ali to je istina. Ako bih baš morala da izaberem nekog modnog dizajnera koga cenim i poštujem i koji je ostavio jak utisak na mene to bi bila Elsa Schiaparelli (Elza Skijapareli).

Model haljine “Barbie” a tu je i neizostavan šeširić koji je i zapravo poveznica sa njenim uzorom. Da biste bili zvjezda, morate se prvo roditi-a Tamara jeste! Rođena je da bude poznata širom svijeta po svojim fantastičnim kreacijama…

Ne mogu a da ne primjetim, u Vašem imenu brenda nalaze se 3(i) i 3(s) da li ima neko značenje? No, ipak dobio sam i misteriozan odgovor!

Drago mi je što ste primetili, da taj znak ima posebno značenje za mene kroz svoj put sam to shvatila, ali ne bih da vam otkrivam vise od toga. Dragi moji čitatelji, ipak ćete morati da sami malo “istražite” jer neka značenja moraju ostati misteriozna…

Obzirom da smo svi globalno bili zahvaćeni i još uvijek smo u dobu pandemije. Ni, tu ova mlada kreatorka nije stala! Kreirala je svoje maskice koje su napravile veliki BOOM u svijetu mode, i zaista dame koje ih imaju i koje ih nose treba da budu ponosne jer su dio ove “zlatne ere” Amariiisss brenda.

Divna @andjela_curcic nosi Amariiisss ogrtač i masku iz kolekcije “Neferiti” 

Moje kolege i ja smo čuli da su  Vašu kolekciju “Nefertiti” nosile na reviji misice?! Koliko vam je to značilo, obzirom da ste mlada ali i poznata modna kreatorka, koja sigurnim koracima korača prema uspjehu?!

Da dobro ste čuli, ove godine na danima Karnevala u Vrnjackoj Banji imala sam svoju prvu samostalnu reviju gde sam predstavila kolekciju “Nefertiti” modele su nosile najlepse devojke Srbije iz Miss Yu kompanije. Jako mi je znacajno sto sam se publici predstavila na taj način i zahvalna sam na svoj podršci koju mi pružaju, rekla nam je Tamara!

Ovdje pogledajte kako je to izgledalo, veoma sam ponosan da mladi ljudi uspjevaju kroz svoje ideje i sigurnim koracima idu prema svom cilju.

Nakon što vidite ove predivne fotografije, i predivne i veoma kvalitetne odjevne kombinacije, siguran sam da se zapitate baš kao i ja: Za koga su Vaše kreacije? Ko sve može nositi vaše fantastične modele?

Moje kreacije mogu nositi sve devojke, žene ili dame koje drže do svog izgleda. Apsolutno nema nikakvih granica, kreiram za sve one koji žele da se osećaju prijatno u svojoj koži, rekla je za naš intervju.

Divna @mali_jojo nosi ogrtač, šorc i top iz kolekcije “Nefertiti” u Saudijskoj Arabiji 

U čemu pronalazite inspiraciju, kada kreirate svoje ideje?!

Da se nadovežem na jedno od prethodnih pitanja i da kažem da svoju inspiraciju dobijam po osećaju. Uglavnom to mogu biti najobičnije svakodnevne sitnice. Dovoljno je da mi privuče pažnju neki neobičan znak ili oblik, a ja bih već u tom trenutku imala ideju kako bih to mogla da iskoristim…,rekla je Tamara i siguran sam da nas je sve inspirisala šta god da radili.

Fotografija napravljena za najvažniji događaj godine, a evo šta je Tamra ispod napisala: “Sa ponosom vam predstavljam kolekciju Nefertiti spremnu za manekenke iz kompanije MissYu koja je jedini zvanični organizator izbora za Miss Srbije, pod licencom Miss World, Miss Eco , Miss Turizma”.

Koja Vam je pjesma inspiracija uz koju kreirate, ili možda neka playlista?! 

Moram priznati da Vam je jako kreativno pitanje. Najviše volim da stvaram u tišini ili uz neku laganu muziku kako bih mogla da čujem svoj tok misli tokom kreiranja, rekla nam je Tamara! Naravno, uvijek sam obožavao da postavljam kreativna pitanja, i dobio sam odličan odgovor.

No, za kraj ovog predivnog intervjua pripremio sam jedno odlično pitanje: Obzirom da vaše kreacije imaju priču, da li planirate pripremati nove komade koji će ispričati dobre priče?!

Pošto sam negde na početku karijere, moje ambicije, naravno sem kolekcije “Nefertiti” koju sam radila u većem broju, su da kreiram samo unikatne komde koji imaju svoju priču.

Sve pohvale za fotografkinju koja surađuje sa Tamarom @ivkaa_hehe

Nadam se da će sve vaše nove kreacije, i zasigurno nove kolekcije biti uspješne poput ovih dosadašnjih. Bila mi je izuzetna čast, što sam imao priliku intervjuisati ovako mladu i veoma uspješnu modnu kreatorku. Ono što želim vama svima predložiti jeste da zapratite Tamaru na Instagramu oba njena profila: @amariiisss @mrs.tamaris i obavezno kupite njene kreacije u kojima ćete se osjećati baš poput kraljice, jer to zaslužujete.

If you love reading articles like this one, check out my other texts here. Don’t forget to email me if you have some interesting ideas to info@inwithleo.com. You may also find me on Instagram  @ mr.leohodzic .

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.