Kitchen design Lifestyle

Make your life easier just with a BESPOKE refrigerator!

Ćao raja, evo kako ste glasali na prethodnoj anketi danas predstavljam jedan odličan proizvod koji je po mjeri svakog doma, svake kuhinje. Baš kao što i sam naziv kaže, ovo je jedan novitet od strane meni jako drage kompanije SAMSUNG. Naravno, odmah da u samom uvodu kažem da nije ovo nikakva reklama. Iako bih volio, al eto hehe morate nekad nešto i predstaviti što vas “osvoji na prvu” tako je mene i ovaj super dizajn koji ćete vidjeti u nastavku. Siguran sam da ćete se i vi zaljubiti, i da više nećete morati kupovati frižider da mora biti baš po nekim mjerama, a vidjet ćete i zašto sam to rekao. Hajde da krenemo!

What is BESPOKE refrigerator from SAMSUNG?!

Nema neka posebnost da bih mogao sad napisati “od riječi do riječi” jer zaista ovo je frižider koji MORATE IMATI. Kako mu i ime samo kaže bespoke- po mjeri. Gledao sam prezentaciju kada su predstavljaji ovaj proizvod i znate šta me posebno “kupilo”, to je što ga možete staviti i u najmanju kuhinju a da opet možete da otvarate vrata frižidera na bilo koju stranu koju želite i možete. Kako je rekao dizajner da je ovo zapravo prvi frižider koji možete prilagođavati po vašim potrebama. Pa zar nije to baš što smo toliko godina tražili?! Svakako, ostavit ću Vam ispod i video kompletnog review ovog frižidera, a ja se “bacam” u ono što sam siguran da će i vama biti od velike važnosti.

Ovo je kompletna prezentacija proizvoda o kojem pišem.

Why you should choose this design?!

Zašto?! Hajde da bliže objasnim, ovaj fižider je veoma estetski a opet s druge strane jednostavnog oblika tako da ćete imati osjećaj kao da je oduvijek bio dio vašeg doma. Nemam riječi niti rečenice kako bih ovo mogao predstaviti a da shvatite. Toliko orginalan, da čak prilikom kupovine možete da birate između 8 boja. Čak ako kupujete dupli i o tome ću vam posebno nešto niže dole objasniti, možete uzeti čak i različite boje. Da stvorite neki super vibe u svojoj kuhinji. Što je nekako i namjera ovog dizajna.

Zaista prvi put u životu, možete da uklapate i birate boju frižidera koja vam odgovara! Hej, znate li vi koliko je to odlično?! Znate onaj osjećaj kad odete u tehno market, i jednostavno uđete u dio gdje su frižideri i nađete svoj neki super model al’ kad bi bio boje kao kuhinjski elementi?! Evo priznajte da ste barem jednom prilikom kupovine frižidera to rekli ili pomislili?! Ja moram priznati da jesam, više puta i uvijek je nekako biramo ili sivi ili bijeli ili crni. Ma ljudi vrijeme je da unesemo BOJE u kuhinju!

BESPOKE!

Boje koje možete da odaberete su sljedeće:

  • Mat Crni čelik;
  • Champagne Rose čelik;
  • Mornarski čelik;
  • White glass;
  • Rose pink glass;
  • Navy glass;
  • Grey glass;
  • Sky blue glass.
Boje su i više nego odlično, i ukoliko kupujete dupli frižider, možete da pravite kombinaciju kakvu želite.

Kako sam i rekao ispod prethodne slike, SAMSUNG će vam dati čak još -25% ukoliko odaberete dupli frižider i kombinujete boje. Posebna neka zanimljivost jeste što ovaj frižider nije kao drugi standarni modeli. Naime, njega možete spojiti jedan s drugim. Hm, možete kupiti jedan jednodjelni i jedan dvodjelni i spojiti ih i tako dobiti duplo više prostora, ili dva jednodjelna pa da sastavite. Toliko je odličan njegov dizajn, da ukoliko ste čak planirali da napravite ugradbeni, možete sa ovim dizajnom.

Toliko je zaista, predstavljen da ukoliko imate namjeru da imate ugradbeni frižider, jer jednostavno tako želite, njega ne morate posebno naručivati, i praviti mjeru koja vama odgovara. Jer isti ovaj BESPOKE frižider možete jednostavno uklopiti u taj dio tako da izgleda kao da je uz kuhinju dizajniran. Zato se i zove po mjeri! Materijal, birate sami, kombinujete čelik ili staklo ili jedno i drugo. Na vama ostaje da birate, i uklapate.

Ovdje vam ostavaljam mogućnost da “dizajnirate” svoj frižider i uklopite ga jednostavno u svoju slagalicu…mislim kuhinju!

Sljedeči korak, poslje odabira boje po vašoj želiji, imate mogućnost da odaberete dizajn (da li će biti onaj koji možete uklopiti “ugraditi” ili klasičnih dimenzija) Nekako sa dizajnerske strane, više bih odabrao dimenziju da mogu nekad kasnije kad bude potrebe da ga i u gradim a da ne “strši”.

Možete po slici vidjeti da sam odabrao ovaj sa 4 vrata, vi sebi odabere onaj koji vam najviše odgovara!

Na kraju, moj dizajn frižidera izgleda ovako. No, prije nego vam pokažem šta sam odabrao moram vam reći da prilikom odabira dimenzije, i boje možete odabrati oblik kuhinje (da li je L-shape ili neki drugi oblik).

What about the door, how you can change handle?

Kako sam u samom uvod već dao do znanja po čemu je poseban ovaj dizajn frižidera jeste po ručki! Čekaj, poseban je još i po ručki?! Da, imate tu mogućnost da ukoliko odaberete dupli ili jednodjelni ili kombinaciju da ručka koja dođe na frižideru može se premještati. Jer ima odličan kontakt koji se može uklapati. I na taj način, svima nama olakšati ako smo smjetili frižider uz neku stranu gdje je uzak prostor za otvaranje, samo premjestimo ručku i otvorimo naš frižider. Bez naravno dodatnih “majstorskih” odvrtanja, ili rasklapanja našeg frižidera.

Ovako izgleda moj dizajn frižidera. Hehe, zabavno zar ne!

BESPOKE je sve o strasti i kreativnosti. S prilagodljivim bojama i teksturama, otvara novi svijet mogućnosti za vaš dom. Otkrijte ono što volite i izgradite savršeni BESPOKE dom baš onako kako želite s našim kreativnim pionirima.

Jedna od ideja kako su to uradili na profilu @layered.home 
Zapratite ih na Instgaramu @samsung_bespoke

Ono što nisam gore napisao, jeste da ovaj frižider ima odlične performanse, gdje vaša hrana ostaje zdrava, lijepo sačuvana. Ima posebnu tehnologiju zamrzavanja, odmrzavanja. Lagan, jednostavan i po mjeri!

If you love reading articles like this one, check out my other texts here. Don’t forget to e-mail me if you have some interesting ideas to info@inwithleo.com. You may also find me on Instagram @mr.leohodzic.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.