Uncategorized

How to transform your living room into an open concept with my idea by Mr. Leo Hodzic

Zdravoooooo, dragi mojii koji čitate moje članke iako nisam trenutno tu zbog obaveza i projekata koje radim. Danas sam “ugrabio” malo vremena za svoje drage čitatelje. Naravno, oni koji me pratite na društvenim mrežama vidite da samo objavljujem radove. Zaista za jedan rad se posvetim maksimalno, da bude i bolje nego što klijent može očekivati. Za danas sam odlučio, da vam postavim odličan projekat koji sam radio i uradio u blizini Sarajeva, tačnije (u Kiseljaku). No, u svakom slučaju, ako ste prvi put na mom blogu, obavezno se pretplatite i dobijajte kvalitetne savjete o uređenju vašeg doma, prostora i slično. Također, zapratite me na instagramu @mr.leohodzic Hajde, da krenemo sa ovom veoma traženom temom!

O projektu

U samom startu, dok se dogovaram sa klijentom uvijek razgovaram šta je to zapravo šta klijent želi, koje prvenstveno boje, stil. Naravno, uvijek se nađemo na pola puta (kako kaže pjesma Nede Ukraden) hehe! Obožavam da se dogovaram sa svojim klijentima kako oni to vide, a kako ja to vidim. Ono što je posebno zanimljivo u mom slučaju jeste da kad uđem u prostoriju ja tačno dobijem viziju kako će taj prostor izgledati. U nastavku pogledajte slike sa terena ovog (open koncepta u Kiseljaku) a poslje ćete vidjeti render tog prostora nekih cca 80 m2 je taj cijeli prostor.

Nakon što sam uzeo mjere, premjerio kompletan prostor (visina, širina, dužina) fotografisao izgled projekta sa terena. Jer ponekad je zaista neophodno da fotografisete neke dijelove koji se možda na fotografiji koju vlasnik fotografira nisu obuhvatile svaki kut/čošak i slično.

U zavisnosti od vremena u dogovorenom roku isporučim 3D i Render prostora, nekada na zahtjev klijenta (uradim i tlocrt sa svim mjerama).

Pogledajte projekt ovog gore prostora, kako izgleda kada dizajniram!

A ovako izgleda render koji sam uradio na osnovu projekta, i kada bude prostor zavrsen azurirat cu pa vam pokazati!

Ukoliko Vam bude trebao interijer dizajner, da uradim idejno riješenje vašeg prostora ili objekta. Više informacija možete dobiti na već poznati e-mail: interijerdizajner@gmail.com ili na Instagram profilu. Slobodno me možete kontaktirati čak iako ste van BiH, jer radim na projektima širom svijeta. Nadam se da Vam se dopao moj članak i da će nekom biti od pomoći.

Leave a Reply

Your email address will not be published.