Lifestyle Living room design

How to renovate a home with a small budget, very easy?!

Dobro jutro, dan, noć zavisno kad ovaj današnji super, extra članak čitate! Za danas sam Vam odlučio malo pomoći u odabiru nekih zanimljih komada namještaja. U rangu sa cijenama do neki 500 KM, to vam u eurima dođe blizu 250e. Za taj novac, mislim znam da je nemoguće na današnjici “transformirati” i stvoriti neki “wow” efekat. Ali, opet nemojte zaboraviti da detalji zaista igraju ulogu u kombinaciji sa bojama. No, ovaj današnji članak će zaista biti drugačiji nego i jedan do sada što ste čitali. Imat ćete prijedloge gdje i šta možete naručiti, potražiti i kupiti. Da se vratim na današnji naslov: how to renovate a home with a small budget, very easy?! Mogli bi polako da krenemo, da ne zaboravim obavezno ostavite komentar ispod.

****Naravno moram naglasiti, da ovo nije nikakva plaćena reklama, sada vam pišem čisto iz iskustva gdje možete pronaći orginalne proizvode i uljepšati ove super divne ljetne dane. A opet uživati narednih nekoliko godina!

What is the best furniture pice for your house, or some room?!

Obzirom da smo ovaj mjesec a i naredni nekoliko mjeseci ulazimo u drugu polovicu godine, a pri tome svemu dodajte visoke temperature. Naš dom, mora biti uređen u relax mood-u, zar ne?! E pa iz tog razloga došao sam na ideju da malo osvježite dom. U nastavku ću vam predložiti neke boje za zidove i nekee brendove koje možete iskoristiti malo da dezinfikujete svoj dom. Ali isto tako, da se zaštite od “ove pandemije”.

Pobrinite se za svoje zdravlje, okoliš i udobnost boravka sa atraktivnim bojama JUPOL kompanije. U narednom periodu snimit ću Vam i jedan jako super video kako da iskoristite neku od ovih boja. Koju očekujem da stigne ove sedmice. Naravno, ovo je nova serija veoma kvalitetnih boja koje ce siguran sam vaš dom učiniti mnogo boljim, zdravijim okruženjem. Vidi više na jub.ba

Which furniture you should choose, and where?

Kako sam gore već i rekao, zbog visokih temperture treamo svoj prostor učiniti ugodnim za oko. Vaš dom je siguran sam vaša oaza mira, ali hajde da pogledate neke zanimljive proizvode sa kojima ćete osvježiti svoj dom.

#1 Job boje na prethodnom paragrafu možete pronaći super boje i osvježiti svoj prostor i zaštiti ga čak 99% od raznih vrsta virusa i učiniti da se virusi ne šire u vašem domu. Više o tome ću Vam ispričati i u videu čim boja stigne kod mene, ali i reakciju poslje nekoliko dana. Da li zaista vrijedi kupiti boju?!

#2 Boja namještaja– Moja preporuka za vas bi bila da u svom domu dodate, ili izmjenite prostor u sljedeće boje i sa sljedećim komadima namještaja. Koristite rozu boju i zlatnu, uljepšajte prostor sa zelenim detaljima i onaj najljepši dio neka to budu 100% prirodni materijali i prirodne tkanine. Samo tako ste sigurni da vaš prostor “diše” a i da tu kruži odlična energija za bolje rješavanje obaveza koje samo stižu…

Armchair Black Vicky Velvet Mauve

Moja svakako preporuka bi bila da u svoj prostor ubacite jednu ovako zanimljivu fotelju, koju možete pronaći u KARE shopovima namještaja. Zaista, moja preporuka kao dizajnera interijera ali ono najvažnije preporuka kao vlasnika jedne ovakve fotelje u kojoj nakon napornog dana sjednem i nekoliko minuta zaboravim na obaveze i uživam u čarima ove kvalitetne fotelje. Ovdje ću ostaviti link tako da možete naručiti, e da uvijek imate neke akcije tako da sam siguran da ćete ispravno odlučiti.

#3 Da li ste ljubitelj dekora na zidu, umjetnina ili nešto specijalno?– E pa još ću vam iz ponude KARE designa preporučiti da uzmete ovaj dekor detalj koji će vaš kutak pretvoriti u ono o čemu sanjate.

Wall Decoration Orchid White 54cm

Do you love bookshelves?

Ukoliko ste ljubitelj koji uživa da vikendom ili kad god stigne i “ugrabi” malo vremena za sebe i pročita neku super knjigu. Evo nekoliko veoma pristupačnih cijena, uz ideju da imate policu za knjige plus za detalje. Naravno moram naglasiti, da ovo nije nikakva plaćena reklama, sada vam pišem čisto iz iskustva gdje možete pronaći orginalne proizvode i uljepšati ove super divne ljetne dane. A opet uživati narednih nekoliko godina!

Polica za knjige BILLUND 3 vr. bijela/hr. Super model police koju možete pronaći u Jysk prodavnicama. Naravno imate veći izbor, ali ovo je jedna od polica koja se meni dopala za Vas. U Skandi je stilu, i bijela boja na vratima koji će definitivno uljepšati svaki prostor.

#4 Tepih ili čilim– Odaberite super boje svog tepiha ili čilima. Naravno, kod mene u mom domu su iz kompanije PALERMO Srbija. I moram Vam priznati da su mnogo kvlitetni. Moj savjet za vas, ukoliko imate parket ili laminat u hrastovoj boji da odabere svijetlo-sivi tepih neki iz ponude Tarkett. Dok ja sam svoje uzeo od kompanije Sola iz Tomislavgrada, više o njima pročitajte ovdje.

Zašto tepih sa resama?! Pratim trendove 😉

Također, super izbor dekorativnih predmeta za stol kako onaj u dnevnom tako i za trpezariju možete pronaći u ove dvije prodavnice po zaista i više nego pristupačnim cijenama. To su Englishhome ali i Jumbo prodavnicama. Siguran sam da neku od ove dvije možete pronaći i u svom gradu.

Kompletnu dekoraciju možete pronaći u English home prodavnicama!

Sad za sad toliko od mene, u narednim danima čekam da mi stigne boja od Jub kompanije pa da vam prezentiram jako super proizvode. Također, ono što definitivno iz sezone u sezonu mjenjam u svom domu to su svakako zavjese. Postoje one zavjese koje su “okačene tokom zime, a i one tokom ljeta”.

Moj savjet: uvijek izaberite zavjese da su prozračne i providne. Neka vaš izbor budu i kratke i duge zvjese, izaberite šta vam više odgovara. Ukoliko želite izdužiti svoj prostor i učiniti da je plafon dosta visočiji nego što jeste onda uzmite zavjese do poda (neka malo budu i duže).

If you love reading articles like this one, check out my other texts here. Don’t forget to e-mail me if you have some interesting ideas to info@inwithleo.com. You may also find me on Instagram @mr.leohodzic.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.