Fashion Lifestyle

Check out the best Instagram fashion trends for this summer

Zdravo ljudi moji, danas vrlo interesantan članak koji želim uvesti također na svoj blog. Želim da uz sve moguće savjete za interijer/enterijer kako god da ga zovete, uvedem i neke super novine. Osim toga, imam u planu raditi i intervjue sa nekim poznatim ljudima iz svijeta mode, interijera i svega što će doprinjeti još većem širenju IN WITH LEO stranice. Za danas imam vrlo zanimljiv članak, tema je kao što vidite veoma zanimljiva. Tako da ne smjem dužiti sa ovim uvodnim paragrafom, već odmah krenuti sa pisanjem. Nadam se da će Vam se dopasti i ova moja strana, ipak ja se moram usmjeriti i na druge kategorije.

Trendovi za sezonu ljeto-jesen?

Nekako čitajući razne portale, ali svakako i provodeći većinu vremena na društvenim mrežama. Nekako, je nemoguće zaobići trendove koje dragi prijatelji i prijateljice plasiraju što se odnosi na modne trendove. U nastavku, osim toga što bih napisao koje boje će i ovog ljeta-jesen sezone biti jako popularne. Želio bih vam predstaviti profile i postove nekih po meni veoma super Instagram profila koji definitivno uvode neke nove i vrlo cool trendove.

chicmony.com
Check out the best Instagram fashion trends for this summer

Za ovaj neki prelazni period koliko mogu reći sa svoje laičke strane, je nekako trendi! Sve više se vraća ovaj super trend, vuneni prsluk preko duge bijele košulje-tunike! Ne zamjerite ako nisam pogodio pravi naziv, ali uglavnom siguran sam da razmijete. I da naravno, boje bež i bijela, sa crnom i tim bronzanim bojama polako se pripremamo za jesen. Naravno, ovo je meni totalno cool i baš je extra.

Također, evo još jedna zanimljiva kombinacija jednobojnog seta koji sve više postaje popularan. Tako je odlična kombinacija hlače, jakna/kaput ljetni u ovoj pastelno zelenoj boji koja više “baca” na maslinastu boju. Definitivno, pored bež boje, i ove godine maslinasta boja drage dame bit će odličan izbor, sa kojim ćete opet osvajati.

Instagram: @andjela_curcic Definitivno, mjuza od koje svi poznati stilisti “pozajnmljuju” ideje za oblačenje!

Definitivno, nešto što ovog ljeta ili ove godine ponovno je TRENDY je i svakako ovaj super top sa prozirnim rukavima koji je fantastičan! Zatim ova suknja sa čipkanom doradom vrhunski zaista. Inače, ova djevojka Andjela je definitivno po meni modna ikona za Srbiju, nekako većina stilista onako krišom dođu na njen profil i “pozajme” po koju ideju koju ova djevojka Andjela svakim danom objavljuje. Njeni postovi su zaista, ravni sa postovima modnih ikona iz svijeta mode. Naravno, ispod ovog teksta, pronači ćete i intervju koji sam radio sa njom prošle godine, pa obavezno pročitajte, jer i tu je rekla šta će biti veoma popularno za narednih nekoliko godina.

Također, ono što je vrlo zanimljivo moram vam priznati da pored Anđele postoji još nekoliko mladih dama i džentlimena koji osvajaju ovu balkansku modnu scenu. A osim toga, vrlo su uticajni za ovaj naš prostor i odlično to rade. Jedan od njih je i crnogorski modni dizajner sa kojim se nadam da ću imati i jedan intervju gdje ćete više saznati zašto je tako popularan. On je naravno Lazar Ilić i siguran sam da vam je već poznato ovo ime, no moram reći da je ovo jedan vrhunski modni stručnjak, dizajner. Kojem predvižam svjetsku popularnost. U nastavku jedan super reels, gdje vam Lazar predstavlja super boje i za nas muškarce koje su definitivno u trendu.

Instagram: @lazarilic modni dizajner ali i dizajner beauty kolekcije krema za lice.

U nastavku, također ove godine ali i sezone koja nam dolazi jeste da su ponovno popularne traperice. Da, da! I to one sa širom nogavicom, ponovno se vraćamo u period kada je traper sa širom nogavicom bio popularan.

Check out the best Instagram fashion trends for this summer

Vječni jeans kao da se preporodio pa već nekoliko sezona fascinira modne dizajnere, koji se njegove buntovne i neopterećene estetike ne mogu zasititi. Tako i ove sezone, izvadite iz ormara ukoliko ste sačuvali ove traperice i pokrenite cijeli svijet!

Zasjajte poput naše mlade influencerice Lane u svojim trapericama.
Instagram: @laniiissss

Ali, obzirom da nam još uvijek traje ljeto, moramo iskoristiti ove visoke temperature da zasjamo. Naravno, sve dame ovog ljeta kako od haljina pa sve do kupaćih su u cvijetnim dezenima. Pa zašto da ne iskoristimo maksimalno ovo vrijeme, i osvježimo sebe i svoj stil. Čak ovo važi i za sve one koji su navikli nositi samo jednu boju, i non stop u farmerkama. Dame, vrijeme je da obućete haljinice lagane i preokrenete sve u svoju korist. Zaista nema ništa ljepše kada dok ulicom hodate, sretnete djevojku koja je u haljini cvijetnog dezena ali ono onako sa STILOM! Definitivno, uljepša dan svima.

Ideja za kupaći u cvijetnom dezenu, je idealan baš kako nosi naša mlada mama i super model Tajana. Možete je pronaći na Instagramu: @tajanaa_

Osim navdenih boja, ovog ljeta jedna super kombinacija boja će osvježiti vaš ormar i u njoj ćete biti odlično primjećeni. To je naravno super kombinacija narandžaste i mint boje. Takvu kombinaciju, predstavila je i izazvala jako pozitivne kritike modnih stilista i ova super banjalučanka Tatjana. Minimalistički i vrhunski uvijek trendy.

Obavezno je zapratite na njenom Instagram profilu, i pronađite inspiraciju na njenom profilu.
Instagram: @turquoiselove9

U nastavku, još jedan profil koji će inspirisati sve mame i pokrenuti da se kako ja kažem, modirate i uživate u svom stilu, i imate svoj lični pečat kako pronosati super ljetne kolekcije i budete primjećeni. Ona je pronosala super kombinaciju za plažu, zašto i vi nebiste mogli. Ona je Marija poznatija kao Maxy, bravo, vrhunski.

Mene podsjeća malo na Merlinku, šta vi kažete! Njen Instagram profil: @maxytravelette

Osim gore navedenih trendova i stilova, evo jedan koji sve više viđamo i već ste siguran sam kupili u više boja. Hm.. šta bi to moglo da bude. Udobno, u više boja a odlično se kombinuje i vrlo popularno na fotkama izgleda. Naravno, ako ste pogodili svaka čast to su Kult trenirke! Jednostavne, u neutralnim bojama kao što su bež, siva, pastelno ljubičasta ili zelena. Jednu od takvih trenerki pronosala je i naša Inna, a trenirka je iz kolekcije jednog bh brenda: @almadebysisters. A naša Inna to je ovako predstavila, šta kažete?!

Vrlo jednostavno, ali i vrlo trendy koji svi želimo imati u svojim gardaroberima! Instagram od Inne je: @inoeeea

Modni brend koji je na sceni već tri godine, i već dosta poznatih ličnosti je oduševljeno idejom i kreativnošću mlade dizajnerice iz Srbije Tamare. Koja na jedan poseban način, je svoj brend već predstavila široj masi, a naravno prihvaćen je sa velikm oduševljenjem. Tamara osim što je vrlo kreativna mlada modna dizajnerka, izgleda kao model od milion dolara. Sami presudite i obavezno podržite ovu mladu kreatorku i njen brend.

Zar ne, bio sam upravu?! Instagram: @amariiisss a njen lični profil @mrs.tamaris

Ono što sam ostavio za kraj ovog članka jeste i modni trend koji uvijek ostavlja bez daha. A to su svakako kako vi drage dame zovete “prugice”. A mlada mama i influencerka koja ove prugice predstavlja na pravi način, ono kako mi znamo reći SVJETSKI je i preljepa Jozefina.

Ovu veoma modernu mamu, i super modela obavezno zapratite na Instagramu: @joseffinne.

If you love reading articles like this one, check out my other texts here. Don’t forget to e-mail me if you have some interesting ideas to info@inwithleo.com. You may also find me on Instagram @mr.leohodzic.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.